Keresés:

Átmenetileg az internetes rendelés nem üzemel. Rendelés leadás telefonon 061 333 2 999 számon vagy emailben kellekker@kellekker.hu.

 

Ön itt van: Főoldal / Rólunk

Vállalkozásunk több mint 20 éve tevékenykedik a kereskedelem területén, egyéb más termékek nagykereskedelmi értékesítésével. A tulajdonos hobbi akvarista és terrarista, így került kapcsolatba a Tropical termékekkel. Hosszú évek óta vásárolta a Tropical eledeleket és készítményeket a legnagyobb megelégedésére és üzleti lehetőséget látott ezen termékek magyarországi forgalmazásban. Így 2010-ben megkezdte a kiváló minőségű Tropical termékek magyarországi forgalmazását, hogy az itthoni akvaristák és terraristák is megismerhessék a Tropical termékek széles választékát.

Lemezes és granulált eledelek akváriumi és kerti tavi halak számára, eledelek hüllők és rágcsálók részére, valamint akvárium és kerti tó ápoló szerek választéka teszi ki a termékkört. A folyamatosan bővülő kínálatban mind a hobbi, mind pedig a professzionális felhasználók megtalálják a nekik megfelelőt a különböző méretű csomagolási egységeknek köszönhetően. A termékek elérhetőek kis tasakokban, dobozokban, üvegcsékben, valamint gazdaságos nagy kiszerelésben, mint például kannákban, vödrökben.

A Tropical eledelek a legjobb minőségű alapanyagokból vannak előállítva. Ezek több összetevőből álló eledelek, természetes növényi vagy állati alapanyagokból, színfokozó és vitalitás növelő összetevőkből, hogy még a a speciális igényű halfajoknak is meg tudjunk felelni.

A gyártó több éves tapasztalata és tudása teszi a Tropical eledeleket, készítményeket könnyen és széles körben alkalmazhatóvá, mely munkát folyamatos fejlesztés kísér, hogy minden vásárló számára a legjobb minőséget tudjuk biztosítani.